Kiyamam Sana - Leman Sam - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kiyamam Sana - Leman Sam

Am                     C                   Dm     
Bir gün anlayacaksin neden sessizce gittiiimi
Bb        Gm            Bb          Gm         Am  
Senden vazgeçmek uiruna nasil bir savai verdiiimi
Am                   C                      Dm 
Mevsim kii olur hani bir yudum günei bulamazsin
Bb        Gm         Bb        Gm       Am  
Sonsuz uçurumlardaki çiçeklere dokunamazsin
Dm        Bb                       Am         C 
Her sabah bir sayfa daha eksilip gidiyor ömrümden
Dm         Am           Bb        Gm        Am 
Gönlümün yikintilarinda can çekiiiyor umutlarim
F                                 Dm                C
Ellerimde acilar ellerini tutamam kiyamam kiyamam sana
F                                     Dm                C 
Yollarimda ayazlar yaklaima yollarima kiyamam kiyamam sana
Dm                C                 Bb                Am
Karanlik gecelere ortak edemem seni kiyamam kiyamam sana (2)

Am ->  Em
C  ->  G
Dm ->  Am
Bb ->  F
Gm ->  Dm
F  ->  C

Söyleyen : Leman Sam - Bu gitar akoru 4386 kez okundu

Leman Sam şarkıları

+ Anladim
+ Ayriliia Dayanamam
+ Bebeiim
+ Gül Güzeli
+ Gönül
+ Herneyse
+ illa
+ Kavak Yelleri
+ Kiyamam Sana
+ Sen Aikimdan Vazgeçme

+ Ankara ( 45689 )