Kavak Yelleri - Leman Sam - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kavak Yelleri - Leman Sam

C         G           Am
Biz dalin üzümüyüz aslinda
C                 E
Birimiz iiiede iarap
C          G          Am
Birimiz kadehte iampanya
C             Dm           Am
ikimiz ömür boyu çakir keyif
Am                        C         Dm C
Baiimizda kavak yelleri esiyormui, essin
C            E            Am
Adam sen de keyfimiz yerinde
Am                      C          G  F
Baiimizda kavak yelleri esiyormui, essin
Dm            E          Am
Adam sen de keyfimiz yerinde

La, la, la

Biz bir daiin bulutuyuz aslinda
içimiz buselik
Diiimiz hüzünler içinde
ikimiz ömür boyu birlikte

Biz bir günün gecesiyiz aslinda
Özümüz gökteki yildizlar
Sözümüz sevmeler üstüne
Hepimiz ömür boyu sevdali

Söyleyen : Leman Sam - Bu gitar akoru 1576 kez okundu

Leman Sam şarkıları

+ Anladim
+ Ayriliia Dayanamam
+ Bebeiim
+ Gül Güzeli
+ Gönül
+ Herneyse
+ illa
+ Kavak Yelleri
+ Kiyamam Sana
+ Sen Aikimdan Vazgeçme

+ Çareler Çaresiz ( 81898 )
+ Bu Kez Anladim ( 66666 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52593 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49549 )
+ Zor ( 47554 )
+ Damla Damla ( 46779 )
+ Söz Vermiitin ( 46220 )
+ Ankara ( 45996 )
+ Git ( 41833 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41204 )