illa - Leman Sam - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

illa - Leman Sam

Gm                      G#         Bb       Gm
Gözlerinin içine girdim baika alemler gözledim
Cm            Gm         G#         Bb                    
Ben bunlarla övünmedim beklemedim illa  )
             G#              Gm         ) 2
Beklemedim illa beklemedim sevdim       )

Gm                       G#  Bb            Gm
Gölgelemedim baiini bahçesini günü güneii örtmedim
Cm          Gm         Bb     Cm              Bb
Yapilanlar söylenmezki her zaman sömürmedim illa )
             G#               Gm                 )  2
Sömürmedim illa sömürmedim sevdim                )  

Gm         G#
illa illa; illa illa              )
Cm          Bb       G#        Gm )  2
illa illa; illa illa illa sevdim  )

Gm                      G#         Bb       Gm
Yüreiine kulak verdim nefes aldi ben dinledim
Cm            Gm         G#           Bb 
Duyduklarim anlatilmaz sir vermedim illa )
               G#              Gm        )  2
Sir vermedim illa sir vermedim sevdim    )

Gm                       G#  Bb            Gm
Gölgelemedim baiini bahçesini günü günesi örtmedim
Cm          Gm         Bb    Cm              Bb
Verilenler istenmezki her zaman Dilenmedim illa  )
              G#               Gm               )  2
Dilenmedim illa dilenmedim sevdim               )

Gm         G#
illa illa; illa illa              )
Cm          Bb       G#        Gm )  3
illa illa; illa illa illa sevdim  )

Söyleyen : Leman Sam - Bu gitar akoru 3088 kez okundu

Leman Sam şarkıları

+ Anladim
+ Ayriliia Dayanamam
+ Bebeiim
+ Gül Güzeli
+ Gönül
+ Herneyse
+ illa
+ Kavak Yelleri
+ Kiyamam Sana
+ Sen Aikimdan Vazgeçme

+ Caddelerde Rüzgar ( 48914 )