Herneyse - Leman Sam - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Herneyse - Leman Sam

Bm
Ve ben artik seninle yapamiyorum
C
Birtanem,elimde deiil
                D              Bm
istesem de,istesem de yapamiyorum

Em                   G
Ve seni aramak gelmiyor içimden
D
Aik sözleri batiyor
C           D                    Bm
Sarilsan da,yalvarsan da yapamiyorum

G                                 D
inanamiyorum,bu hale nasil düitük bilemiyorum
C
Sende mi bende mi
                   D
Herneyse,her kimdeyse neyse
         Bm
Bilemiyorum

Bm
Ve ben artik seninle yapamiyorum
C
Birtanem,birak beni
                D             Bm
istesem de,istesem de yapamiyorum

Em                   G
Ve seni aramak gelmiyor içimden
D
Eskisi gibi deiil
C           D                     Bm
Sarilsan da,yalvarsan da yapamiyorum

G                                 D
inanamiyorum,bu hale nasil düitük bilemiyorum
C
Sende mi bende mi
                   D
Herneyse,her kimdeyse neyse
         Bm
Bilemiyorum

Söyleyen : Leman Sam, Vedat Sakman - Bu gitar akoru 2458 kez okundu

Leman Sam şarkıları

+ Anladim
+ Ayriliia Dayanamam
+ Bebeiim
+ Gül Güzeli
+ Gönül
+ Herneyse
+ illa
+ Kavak Yelleri
+ Kiyamam Sana
+ Sen Aikimdan Vazgeçme

+ Çareler Çaresiz ( 81981 )
+ Bu Kez Anladim ( 66711 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52647 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49613 )
+ Zor ( 47612 )