Gül Güzeli - Leman Sam - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gül Güzeli - Leman Sam

A          Dm     Gm     Dm
Elini son defa yanaiima koy
    Gm    Dm      A#      A7
istemiyorsan giderim giderim
A              Dm      Gm    Dm
Serin bir sonbahar akiaminda söz   
    Gm     Dm      A#      A7
ismini unutur silerim silerim
A7          Dm          Gm       A#
Tuttuiun kalem olsa yüreiinin elleri        )
Dm          A#           Gm      A#      A  )
Bir defa daha yazsa bebeiim bebeiim bebeiim )
                                            )
Dm         Em7 A#   A   Em7   Dm   A  A#    ) A
Eier bir masal perisi girerse rüyalarina    )
Dm       Gm  A      A#    C#     A#     A   ) 
Öldü dersin gül güzeli tilsimini kaybetti   )

Uiruna döktüiüm gözyailarim için 
Yaimurdan özür dilerim dilerim
Kuruttuium kizil gülleri alip
Senin için senden geçerim geçerim

TEKRAR A

Söyleyen : Leman Sam - Bu gitar akoru 3415 kez okundu

Leman Sam şarkıları

+ Anladim
+ Ayriliia Dayanamam
+ Bebeiim
+ Gül Güzeli
+ Gönül
+ Herneyse
+ illa
+ Kavak Yelleri
+ Kiyamam Sana
+ Sen Aikimdan Vazgeçme