Ayriliia Dayanamam - Leman Sam - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ayriliia Dayanamam - Leman Sam

/ Em / Ebdim-F#dim / 2 kez arpej
Solo / Em / Am / D / G / C / am-b7 / Ebdim-F#dim / Em / 
B7 / 

Em            Ebdim  F#dim  Em           Ebdim  F#dim 
Hep bir seyi unutmus gibi , gülü dalda kurutmus gibi
Em           Ebdim  F#dim 
Yeni yetme çocukmus gibi , 
Am     Em      Am     Em
Öyle gezerim , öyle gezerim 
B7    Ebdim    Em
Ayriliga dayanamam
Em            Ebdim  F#dim  Em           Ebdim  F#dim
Hep bir seyi unutmus gibi , gülü dalda kurutmus gibi
Em           Ebdim  F#dim 
Yeni yetme çocukmus gibi , 
Am     Em      Edim
Öyle gezerim , öyle gezerim 
B7             Em
Ayriliga dayanamam

       Em       Am         D           G
     ( aglarim için için , dertlerim biçim biçim
 nx2 ( C           am7    Ebdim  b7             Em    B7
     ( hepsi basim üstüne lakin  ayriliga dayanamam

Solo

Em           Ebdim  F#dim   Em          Ebdim  F#dim
Yolu buldum izi kaybettim , ben oldum bizi kaybettim
Em       Ebdim  F#dim
Esasta gizi kaybettim , 
Am     Em      Am     Em
Öyle gezerim , öyle gezerim 
B7    Ebdim    Em
Ayriliga dayanamam
Em           Ebdim  F#dim   Em          Ebdim  F#dim 
Yolu buldum izi kaybettim , ben oldum bizi kaybettim
Em       Ebdim  F#dim
Esasta gizi kaybettim , 
Am     Em      Edim
Öyle gezerim , öyle gezerim 
B7             Em
Ayriliga dayanamam

  nakarat X 2 

  Ebdim b7       Em    Ebdim b7       Em 
  Ayriliga dayanamam , ayriliga dayanamam__

Söyleyen : Leman Sam - Bu gitar akoru 2211 kez okundu

Leman Sam şarkıları

+ Anladim
+ Ayriliia Dayanamam
+ Bebeiim
+ Gül Güzeli
+ Gönül
+ Herneyse
+ illa
+ Kavak Yelleri
+ Kiyamam Sana
+ Sen Aikimdan Vazgeçme