Anladim - Leman Sam - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Anladim - Leman Sam

Bm
Dün gece hiç tanimadiiim bir erkeie
D                C
Sirf sana benziyor diye
        Am            Bm
Usulca sokulup merhaba dedim
     Em
Tanidik bir huzur aradim
    Bm                     
iaikin bakiilarinda dün
    Em             
Bildik bir söz bekledim
     Bm                
Eskiden kalma öylesine
     Am      
Konuitu birieyler söyledi
        Bm                  D
Beklediiim sözler bunlar deiil
    C               Am
Yüzüme bakti gözlerime
       Bm C     Bm
Ama senin gibi deiil

Bm                C     
Anladim ki hiç kimse hiç kimse sen deiil
Am                  C         Am    Bm
Hiç kimse senin gibi canimdan öte can deiil
Bm                     C
Anladim ki hiç kimse hiç kimse sen deiil
Am                C         Am     Bm
Hiç kimse senin kadar fikrime huzur deiil
Bm                        C
Anladim ki hiç kimse hiç kimse sen deiil
Am                     C      Am    Bm
Hiç kimse senin kadar umuduma yol deiil

Söyleyen : Leman Sam - Bu gitar akoru 3153 kez okundu

Leman Sam şarkıları

+ Anladim
+ Ayriliia Dayanamam
+ Bebeiim
+ Gül Güzeli
+ Gönül
+ Herneyse
+ illa
+ Kavak Yelleri
+ Kiyamam Sana
+ Sen Aikimdan Vazgeçme