Biz Kazanacaiiz - Kutup Yildizi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Biz Kazanacaiiz - Kutup Yildizi

Am/G/G/Am/F/F/F-G/Am
Am/G/G/Am/F/F/G-F/Em

VERSE 1--------------

Am        G           Am
BiR TUTAM KIR ÇiÇEGiYDiK 
F           F  G  Am
FIRTINALARA DiRENDiK 

Am    G            Am           /
YUREK YUREK KARANLIGI           /
                                /  x2
F            G  F  Em           /
AYDINLIKLARA CEViRDiK           /

PRE-CHORUS-----------

Em    F
KAVGA ALANLARINDA
G                Am
DESTANLAR YAZIYORUZ

Em    F
KAVGA ALANLARINDA 
G                Am
DESTANLAR YAZACAGIZ

CHORUS---------------
C           F
ZAFER BiZiM OLACAK 
    G-F   Em-E7
KAZANACAiIZ

C           F 
ZAFER BiZiM OLACAK 
        G-F   Em
BiZ KAZANACAiIZ

VERSE 2--------------
Am   G            Am
iSCi KOYLU EMEKCiLER
F           F-G   Am      
iHTiLALIN iZiNDEYiZ

Am    G             Am             /
KADIN ERKEK DOVUSENLER             / 
                                   /  x2
F              G-F  Em             /
BiZLER ONCU MUFREZEYiZ             /

VERSE 3--------------
Am      G        Am
KIVILCIMI ATESLEYEN 
F             F-G  Am
KORUK OLDU SOLUGUMUZ

Am       G         Am                / 
SOSYALiZMi MUJDELEYEN                / 
                                     /  x2 
F            G-F Em                  / 
YARINLARIN ORDUSUYUZ                 /

ORDER----------------

INTRO            

VERSE 1           x1

PRE-CHORUS        x1

CHORUS            x1

FLUTE SOLO

VERSE 2           x1

PRE CHORUS        x1 

CHORUS            x1

DRUM SOLO

VOCAL SOLO 

VERSE 3           x1 

PRE-CHORUS        x1

CHORUS            x1

DRUM SOLO

BiZ KAZANACAiIZ!

Söyleyen : Kutup Yildizi - Bu gitar akoru 1641 kez okundu

Kutup Yildizi şarkıları

+ Biz Kazanacaiiz
+ Çitlerin Olmadiii Bir Dünya Kurmak için
+ Dünyayi istiyoruz
+ Muzur Kizil
+ Tutsak Dilinden
+ Yürüyüi Marii

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52341 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49218 )
+ Zor ( 47262 )
+ Damla Damla ( 46363 )
+ Söz Vermiitin ( 45943 )