Son Perde - Kutsi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Son Perde - Kutsi

Dm
içimde nedenini bilmediiim
Gm                   Dm
Bir kirilganlik söz konusu
Dm
Dilimde söylemek istediiim
Gm
Üstümden çikmiyor
          Dm
Teninin kokusu

Dm                   Cm-dm
Sen kendi derdine yan
Dm
Beni bana birak artik uslan
Eb                   Cm
Al hatiralardan ne varsa al

Dm                   Cm-dm
Kendimden vazgeçmiiim
Dm
Bir tek sana yanar içim
Eb               Cm       Dm
Gel bendeki seni al kolaysa al

Dm…                 Gm
Her ieyin üstesinden
Gm
Gelen kalbim
Gm
Bu günlerde beni
Gm
Yari yolda koyuyor

Cm
Aik dediiin iey
Cm
Belki son perde
Dm
insan kapansin diye
Cm       Dm
Dua ediyor

Söyleyen : Kutsi - Bu gitar akoru 1977 kez okundu

Kutsi şarkıları

+ Aikin Gururu
+ Ailama Kalbim
+ Ayni iehirde Nefes Almak Bile Yetiyor
+ Canin Saiolsun
+ Derdini Bana Söyle
+ Doium Günü
+ Geçer
+ Haram Olsun
+ Hediyem Olsun -- Kutsi
+ Kaderim
+ Sana Ne
+ Son Perde
+ Soran Yok
+ Taka Taka

+ Çareler Çaresiz ( 81815 )
+ Bu Kez Anladim ( 66624 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52542 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49490 )
+ Zor ( 47493 )
+ Damla Damla ( 46679 )
+ Söz Vermiitin ( 46161 )
+ Ankara ( 45910 )
+ Git ( 41788 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41144 )