Sana Ne - Kutsi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sana Ne - Kutsi

Am
Sanane benim cektigim acilardan
Am
Daha ne alabilirsin ki bu canimdan
Dm
Actigim yaralari saramadim
E                       Am
Saracak birini henüz bulamadim
Am
Ayrilik zor degil
Am
Üc gün aglarsin
      Dm                       E
Sonra vur patlasin cal oynasin ya
       Dm
Hasret kervanina kapilmisim ön siradayim
      E                    Am
Senin umurunda degil bu dünya
Am
Yine yeni sevdalari cicegimisin
                  E
Banane banane banane banane be
E
Sartlar bunu gerektirdi ayrildik iste
                  Am
Bahane bahane bahane
Am
Allahin sopasi yokki gökten indirsin
                  E
Geldinmi sözüme sürüne sürüne
E
Hayatimda biri varmi merak etmissin
                  Am
Sanane sanane sanane

Akin&engin

Orjinal karpo2 den veya  Am=bm

Söyleyen : Kutsi - Bu gitar akoru 2141 kez okundu

Kutsi şarkıları

+ Aikin Gururu
+ Ailama Kalbim
+ Ayni iehirde Nefes Almak Bile Yetiyor
+ Canin Saiolsun
+ Derdini Bana Söyle
+ Doium Günü
+ Geçer
+ Haram Olsun
+ Hediyem Olsun -- Kutsi
+ Kaderim
+ Sana Ne
+ Son Perde
+ Soran Yok
+ Taka Taka

+ Damla Damla ( 45978 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40501 )