Geçer - Kutsi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Geçer - Kutsi

Em
Saçinin kokusu hala yastiiimda
                   Am7
Kahrolasi bir yalnizlik ortasinda
Bm7
Bir çocuk misali esir oldum sana
                    Am7            Em
Bana bunca aci keder yeter be sevgilim

Em
Yazacaiin üç bei satir yüzün varsa hala
                Am7
Kayboluyor içimdeki o firtina
Bm7
Gün olur da bir gün kariilaiiriz ya
                     Am7        Em
Bana bir özür borcun olsun sevgilim

Em
Geçer geçer buda geçer
Bm7
Bir an gelir lafim geçer
Am
Kolay deiil canin çeker
Bm7              Am           Bm7
Kimi seversen sev benim Adim geçer

Söyleyen : Kutsi - Bu gitar akoru 2777 kez okundu

Kutsi şarkıları

+ Aikin Gururu
+ Ailama Kalbim
+ Ayni iehirde Nefes Almak Bile Yetiyor
+ Canin Saiolsun
+ Derdini Bana Söyle
+ Doium Günü
+ Geçer
+ Haram Olsun
+ Hediyem Olsun -- Kutsi
+ Kaderim
+ Sana Ne
+ Son Perde
+ Soran Yok
+ Taka Taka

+ Çareler Çaresiz ( 81894 )
+ Bu Kez Anladim ( 66665 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52588 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49546 )