Doium Günü - Kutsi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Doium Günü - Kutsi

Kutsi-doium günü

E           Am                 E
Senden sonra yaiadim mi bilemedim
E             F                         E
Tanridan tek dileiim beni sensiz biraksin
E        Am                  E
Anlamadin ne istedim bilemedin
E             F                   E
Gözündeki yailarla ellerin bensiz kalsin

E
Sen aik nedir bilir misin sevgilim
F                 E
Bugüne nasil geldik
E                         F                E
Elimizdeki güzel sevginin kiymetini bilemedik

           Am
Nice mutlu yillara   )
            E        )
Doium günün hatirina )
            F        )  2 kere
Unutmak zor olsa da  )
             E       )
Arama bundan sonra   )

Söyleyen : Kutsi - Bu gitar akoru 1849 kez okundu

Kutsi şarkıları

+ Aikin Gururu
+ Ailama Kalbim
+ Ayni iehirde Nefes Almak Bile Yetiyor
+ Canin Saiolsun
+ Derdini Bana Söyle
+ Doium Günü
+ Geçer
+ Haram Olsun
+ Hediyem Olsun -- Kutsi
+ Kaderim
+ Sana Ne
+ Son Perde
+ Soran Yok
+ Taka Taka

+ Çareler Çaresiz ( 81754 )
+ Bu Kez Anladim ( 66573 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52501 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49425 )
+ Zor ( 47432 )
+ Damla Damla ( 46609 )
+ Söz Vermiitin ( 46109 )
+ Ankara ( 45854 )
+ Git ( 41734 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41076 )