Çok Derdim Var Çok - Küriat - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Çok Derdim Var Çok - Küriat

Kapo 2

Em
Bu sabah erken uyandim
G
Keyifsizimm
Em
Giyinip, süslenmeye
G
isteksizimmm
Em
Kime süsleneyimkiiiiiiiiiiiii
G
Bir sevgilim bile yok

Am
Çok derdim var
Em
Çokkkkk
F
Çok derdim var
Em
Çok

Em
Amannnnnnnnnnnnnn
Em
Bu sabah erken uyandim
F          Em
iie gitmiycem
Em
Manyadim mi uykum daha var
F          Em
Ama yatmiycam
Em
Küvete su dolduracam
F         Em
Yikanmiyacam
Em
Kahvaltiyi hazirliyacam
F         Em
Ama etmiycem
Sus#
Niye biliyonmuuuuu

Am
Çok derdim var
Em
Çokkkkkk
F
Çok derdim var
Em
Çokkkkkk

Em
Amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Em
Bu sabah erken uyandim
F           Em
iie gitmeyecem
Em
Annem sorarsa
F            Em
Hastayim diycem
Em
Televizyonu açcam ama
F            Em
Radyo dinliycem
Em
Bütün gün mizmizlanicam
F             Em
Feryarsin edicem
Sus#
Niye biliyonmuuuuu

Söyleyen : Küriat - Bu gitar akoru 1795 kez okundu

Küriat şarkıları

+ Çok Derdim Var Çok

+ Çareler Çaresiz ( 81689 )
+ Bu Kez Anladim ( 66534 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52462 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49371 )