Yosma - Kurban - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yosma - Kurban

Bütün parça : " D   G    A    D "

D      G    A    D
Boyali tirnaklarla 
D      G     A  D
Dolaiiyor sokakta
D        G     A   D
Kimse bilmeznerdenmii
D     G    A    D
Buralara gelmezmii

Kipkirmizi terlikler
Güzel durmui ayakta
Pardon bayan baksana
Sakin yalnii anlama

D          G   A     D    
Bu iehrin neresindensin
Söyle ki bizde bilelim
Annenler uyuduiunda
Haber ver kalkip gelelim

Bu iehrin neresindensin
Söyle ki bizde bilelim
Annenler uyuduiunda
Haber ver kalkip gelelim YOSMA

Kisacik saçlarina 
Taktiii tek bir toka
Kurban olayim senin
Aiizindaki sakiza

Takilmii oltaya
Alma bizi dalgaya
Baika iiiniz yoksa
Bekliyoruz yatiya

Bu iehrin neresindensin
Söyle ki bizde bilelim
Annenler uyuduiunda
Haber ver kalkip gelelim

Bu iehrin neresindensin
Söyle ki bizde bilelim
Annenler uyuduiunda
Haber ver kalkip gelelim 

Bu iehrin neresindensin
Söyle ki bizde bilelim
Annenler uyuduiunda
Haber ver kalkip gelelim 

Bu iehrin neresindensin
Söyle ki bizde bilelim
Annenler uyuduiunda
Haber ver kalkip gelelim, gelelim, YOSMA

Söyleyen : Kurban - Bu gitar akoru 2246 kez okundu

Kurban şarkıları

+ Ailama Deimez Hayat
+ Birdenbire
+ Cennet
+ Dur Gitme
+ Gelme
+ Kurban
+ Sari Çizmeli Mehmet Aia
+ Yalaka
+ Yalan
+ Yalan Dostum Aik Diye Biiey Yok
+ Yine
+ Yosma

+ Çareler Çaresiz ( 81694 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41017 )