Senden Kalan Heriey - Kumdan Kaleler - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Senden Kalan Heriey - Kumdan Kaleler

 G                        D
iite böyle zamanlar yüreklenir yalnizliiim
 B7                Em
Sabahlara kadar ailar çiidem
 G                     D
Gözardi ettiiin sözcükler animsanir
 B7                     Em  (geçii1)
Biçak gibi kesince ayrilik

Am   (geçii2)      C
Senden kalan heriey senden kalan heriey
D                        Em
Senden kalan heriey dökülür karanliia
G                      D
Dökülür karanliia yaidiiin yaimurlar
Em
Bir yanm kalmali islanmayan
G                                Am
Gölgesinde bekler durur sanki eski bir masal
B7                   Em
Mavi bir kui kanadinda

G                          D
iite böyle zamanlar dönüiür atei buza 
B7                    Em
Usulca birakir ellerimi çiidem
G                       D
Dalar gider gözleri uzaklara birkez daha
      B7                      Em  (geçii1)
Ve ardindan geri dönüi yok artik

Tekrar

Geçii 1                  Geçii 2

I-------------I        I-------------I                    
I-------------I        I-------------I  
I-------------I        I-------------I
I-------------I        I-------------I
I-------------I        I-------------I
I-------------I        I-0-2-3-------I
I-0-2-3-------I        I-------------I

Söyleyen : Kumdan Kaleler - Bu gitar akoru 1431 kez okundu

Kumdan Kaleler şarkıları

+ Evde Yoklar
+ Harfin
+ Koru Beni
+ Kumdan Kaleler
+ Sana Dair
+ Senden Kalan Heriey