Kumdan Kaleler - Kumdan Kaleler - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kumdan Kaleler - Kumdan Kaleler

C              Am
Külhani bir sevinç 
   F          G    
Sarar ansizin yüreiimi
C        Am   
Yeniden oluiturmak gibi 
F            G
Gündüzü ya da geceyi
C            Am
Bir kivilcim vardi önce, 
F            G
Yarim kalmii bir hece
C            Am
Yaimurlu bir kent sonra, 
F            G
Yorgun düien gitgide.

         Am               Em            
Ve sanki hiçbiriey yaianmamii gibi 
( Ve sanki tüm bunlar birer masal gibi )
G                   F
Maskelerini kuiandi insanlar
        Am                         
Rüzgara savruldu sesim, 
         Em
Yarim kalmii bir iarkidan (sayfadan)
G                  F
Suskunluiu öirendi insanlar.
         C          G     
Ve belki sen, belki ben, 
         F         G  F# F
Belki de biz ve onlar
           G
Kumdan Kaleler kuran,
    C
Denize doiru
  Am            Em          G         C  Em Am
Bakarsin çoialiriz yaiam denen bu oyunda
            G          C
Cemresi oluruz yarinlarin.

C         Am          F            G
Aynadan bakan yabanci yüzler örter üstümü
C          Am          F             G
Kuriuna dizilmii bir iehir olur düilerim
C         Am          F          G
iki gözüm iki yaimur, henüz aiki tatmamii
     C          Am       F               G
Oysa sen, belki ben, bir suç ya da bir kusur

Söyleyen : Kumdan Kaleler - Bu gitar akoru 1576 kez okundu

Kumdan Kaleler şarkıları

+ Evde Yoklar
+ Harfin
+ Koru Beni
+ Kumdan Kaleler
+ Sana Dair
+ Senden Kalan Heriey

+ Caddelerde Rüzgar ( 49257 )
+ Ankara ( 45689 )