Koru Beni - Kumdan Kaleler - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Koru Beni - Kumdan Kaleler

Am
Yil 1991
                    G
içimde yanan bir iehir
                        Am             Am/G/Am
Yeni bir ülke yeni bir atei kuramadan
Am
Ve belki günlerden sali
                  G
içimdeki bir baikasi

Bir baika aik,
             Am            
Bir baika günei doiamadan

Dm       G      C           Am 
Gün gibi aiikar zaman kadar çaresiz         )
F         G               Am                )
Umulmadik zamanlarda katilim                )
Dm      G        C            Am            )
Farkina varmadan çoialirken dertlerim       )  A
F          G                                )
Tüm bunlardan                               )
       Am                                   )
Koru beni                                   )

Am                     F
Koru beni yaimurlardan o simsiyah bulutlardan
Dm                     E
Yarim kalmii anilardan koru beni
Am                   F
Acimasiz sonbahardan içimdeki korkulardan
Dm                     E
Paramparça sevdalardan koru beni
Dm         Am
Zaman gerekir sana,
F        G                 Am
Bakarsin kiyamam gözyailarima

Yil 1995 oyun deiil bu bir savai

Bir yanda düi var bir yanda gerçek koru beni

Ve belki günlerden sali içimdeki bir baikasi

Bir baika aik bir baika günei doiamadan

Tekrar A Bitir

Söyleyen : Kumdan Kaleler - Bu gitar akoru 1651 kez okundu

Kumdan Kaleler şarkıları

+ Evde Yoklar
+ Harfin
+ Koru Beni
+ Kumdan Kaleler
+ Sana Dair
+ Senden Kalan Heriey