Evde Yoklar - Kumdan Kaleler - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Evde Yoklar - Kumdan Kaleler

Em                 A
Durmadan avuçlarim terliyor
Em                    A
inildiyor ardimdan girdiiim çiktiiim kapilar.
Em                   A
Trenim gecikmeli yüreiim bungun
Em                       A
Bir bir uzaklaiiyor sevdiiim insanlar
G          D               Em
Kimi zaman bir çocuium bir müzik kutusu baiucumda
G         D          Em
Ve ayimin gözleri saydam
G          D             Em
Kimi zaman gardayim yanimda bavulum yilgin ihtiyar
G            D                    Em    A   Em    A
Ne zaman bir dosta gitsem evde yoklar
Em                 A
Dolanip duruyorum  ortalikta
Em                          A
Kedim himbil yaprak döküyor çiçeiim
Em              A
Rakim bir türlü beyazlaimiyor
Em                    A
Anahtarim güç dönüyor kilidinde

Nakarat

Bekliyorum bir kapinin önünde
Cebimde yazilmamii bir mektupla
Bana karii ben vardim çaldiiim kapilarin ardinda
Ben açtim ben girdim selamlaitik ilk defa

Nakarat

Söyleyen : Kumdan Kaleler - Bu gitar akoru 1652 kez okundu

Kumdan Kaleler şarkıları

+ Evde Yoklar
+ Harfin
+ Koru Beni
+ Kumdan Kaleler
+ Sana Dair
+ Senden Kalan Heriey

+ Damla Damla ( 45985 )