Tek Baiina - Kudret Kurtcebe - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Tek Baiina - Kudret Kurtcebe

Am              F
Kim olursan ol, ne istersen yap
G                  Am
Sen de bu dünyada, tek baiinasin
Am            F
Anne kolunda, baba yolunda
G               Am
Kardei yaninda, tek baiinasin

F
Tek baiimiza
G
Tek baiimiza
Am
Tek baiimiza

Am                F
Tek baiimiza kalmiiiz
Am                F
Hani anan, hani baban
Am                   F
Sevdiklerin, gördüklerin
Am                     F
Hani kardeiin ve arkadaiin

G                    Am
Bir baitan bir baia, yayilmiiiz bu dünyaya
G                  Am
Bir uçtan bir uca, daiilmiiiz bu dünyaya
Am
Tek baiinasin

F
Tek baiimiza
G
Tek baiimiza
Am
Tek baiimiza

Am              F
Sözler altinda, gözler altinda
G                     Am
Yaiam kavganda, tek baiinasin
Am             F
Nefes alirken, nefes verirken
G                   Am
Gülüp ailarken, tek baiinasin

F
Tek baiimiza
G
Tek baiimiza
Am
Tek baiimiza

Am                F
Tek baiimiza kalmiiiz
Am                F
Hani anan, hani baban
Am                   F
Sevdiklerin, gördüklerin
Am                     F
Hani kardeiin ve arkadaiin

G                    Am
Bir baitan bir baia, yayilmiiiz bu dünyaya
G                  Am
Bir uçtan bir uca, daiilmiiiz bu dünyaya
Am
Tek baiinasin

F
Tek baiimiza
G
Tek baiimiza
Am
Tek baiimiza

Am              F
Sözler altinda, gözler altinda
G                     Am
Yaiam kavganda, tek baiinasin
Am             F
Nefes alirken, nefes verirken
G                   Am
Gülüp ailarken, tek baiinasin

Nakarat

Söyleyen : Kudret Kurtcebe - Bu gitar akoru 15139 kez okundu

Kudret Kurtcebe şarkıları