A*ina Koyayim - Koridor - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

A*ina Koyayim - Koridor

    Am       G            Am        G
   Dumansiz sigaranin,  köpüksüz biranin, 
     Dm        Am     G        Am
   Sensiz iu hayatin ta A*ina koyayim )2
    Am       G          Am    G
   Sigara birakilir,  bira birakilir, 
    D          Am           G          Am
   Ama sen varya sen gülüm birakilmazsin  )2
     Am        G          Am            G
   Sözlerin biçak gibi,  deldi geçti ciierimi
    Dm             Am       G       Am
   Sana verdiiim yüreiimi tüh A*ina koyayim )2
    Am          G              Am          G
   Seni görüm bir cafede,  yaninda beei lavuk ile, 
    Dm            Am           G         Am
   Selam verdim s*ktir çektin,  yuhh A*ina koyayim )2

   (Göz yailarimla birlikte yaian yaimur damlalari meier
Aikimizmii bilemedim ben seni sevdim ya oda bana yeter
Köpeek! sende beni terk edip s*ktir olup gittin ya bende
Senin gibilerin taa A*ina koyayim)( Am-G-am-G-dm-am-G-am )

Söyleyen : Koridor - Bu gitar akoru 8275 kez okundu

Koridor şarkıları

+ A*ina Koyayim
+ Çareler Çaresiz
+ Ciierimin Dip Köiesi
+ Haketmedim Seni
+ Haraç Mezat
+ Senin O Gözlerin Var Ya
+ Taa Amq D

+ Çareler Çaresiz ( 81979 )
+ Bu Kez Anladim ( 66711 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52647 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49613 )
+ Zor ( 47611 )