Hiçbir Zaman Eskisi Gibi Olmaz - Koray Candemir - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hiçbir Zaman Eskisi Gibi Olmaz - Koray Candemir

E
Aika düitüm üstüne sevdim
Am
Vur deyince öldürdüm
E
Gönül verdim kalbe doidum
Am
Hatirini saydim
E
Selam aldim selam verdim
Am
Kal dediiin yerde kaldim
E
iyi kötü bir hoi oldum
Am
Ayaiina geldim
Dm
Gördüklerimden sonra
C
Ah yaiamak var yaaa
F                   E    Am
Hiçbir zaman eskisi gibi olmaz
Dm
Gördüklerinden korkmaa
C
Ah mutluluk var yaaaa
F                   E    Am
Hiçbir zaman eskisi gibi olmaz
E
Aiiz yaptim iekle soktum
Am
Para çektim arka çiktim
E
Yara açtim yaralandim
Am                   E
Cennetin kapisini açtim
Dm
Gördüklerimden sonra
C
Ah yaiamak var yaaaa
F                   E    Am
Hiçbir zaman eskisi gibi olmaz
Dm
Gördüklerinden korkma
C
Ah mutluluk var ya
F                   E    Am
Hiçbir zaman eskisi gibi olmaz

Söyleyen : Koray Candemir - Bu gitar akoru 1862 kez okundu

Koray Candemir şarkıları

+ Aik
+ Ailemin Yaninda Dururken
+ Eskisi Gibi Olmaz
+ Heriey Yalan
+ Hiçbir Zaman Eskisi Gibi Olmaz
+ içini Dök
+ Nefesini Tut
+ Sade
+ Seni Sevemesem
+ Seni Sevemezsem