Üç Bei Kiii - Kizilirmak - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Üç Bei Kiii - Kizilirmak

Em          Am                  G
Üç bei kiii kalmii türkü diyenler

Em     Am            D7    Em
Al üstüne yeiil donu giyenler 

Em            Am               G
Kil kara çadirda geçmiyor günler 

Em        Am     D7         Em
Onun için bozgun öter telimiz 

Em          G    D7           G
iu yalan dünyaya geldim giderem 

Em            G    D7        Em
Gönül senden özge yar bulamadim

Em               Am          G
Yaralandim al kanlara bulandim 

Em        G    D7        Em
Elimin kanini yar bulamadim

Em          G      D7           Em 
Pirsultan Abdalim dailar ben olsam 

Em          G      D7          Em
Üstü mor sünbüllü dailar ben olam

Em               Dm        Em
Alem çiçek olsa ari ben olsam

Em              G    D7        Em
Dost dilinden tatli bal bulamadim

Söyleyen : Kizilirmak - Bu gitar akoru 2148 kez okundu

Kizilirmak şarkıları

+ Adiyaman
+ Adiyaman (Buiday Saçli Kiza Ninni)
+ Ah Sensiz
+ Ayvaz Aiidi
+ Aze
+ Bir Ay Doiar
+ Dün Gece Dün Gece
+ Gidenlerin Ardindan
+ Güneiin Olsun Gönlünde
+ Günün ilk Iiiii
+ Hüzün Yoldaiim
+ Nargile
+ Üç Bei Kiii
+ Yola Düime Türküsü

+ Ankara ( 45907 )