Hüzün Yoldaiim - Kizilirmak - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hüzün Yoldaiim - Kizilirmak

Em
Gunes isip gitti yine
F             Em
Hic gormedik daglardan
Em
Gece agir agir indi
F           Em  
Su koskaca kente

Am
Bir ben kaldim 
       Em
Yalniz caresiz
F
Birde boyaci 
    Em
esmer cocuklar

Am            Em
don gulum yine gel gulum           |
     F               Em            | N
dayanmaz artik hasretine bu gonlum |

Em
Urettik yeserttik
F            Em
Sonunda ayri dustuk
Em
Ayri derelerde
F            Em
Akiyor simdi hayat

Am
Bir ben kaldim 
          Em
Ortasinda kavganin
F
Birde  karanfil 
     Em 
Yurekli cocuklar

----------N--------

Em
anlatilmaz bir sevdaydi
F           Em
sizisi taa icimde
Em
hangi sozcuge sigarki
F          Em
siiri yuregimde

Am                Em
cozulmezki bu bir kordugum
F
ugruna her gece
     Em
sabaha dek öldügüm

Söyleyen : Kizilirmak - Bu gitar akoru 1886 kez okundu

Kizilirmak şarkıları

+ Adiyaman
+ Adiyaman (Buiday Saçli Kiza Ninni)
+ Ah Sensiz
+ Ayvaz Aiidi
+ Aze
+ Bir Ay Doiar
+ Dün Gece Dün Gece
+ Gidenlerin Ardindan
+ Güneiin Olsun Gönlünde
+ Günün ilk Iiiii
+ Hüzün Yoldaiim
+ Nargile
+ Üç Bei Kiii
+ Yola Düime Türküsü

+ Çareler Çaresiz ( 81754 )
+ Bu Kez Anladim ( 66572 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52501 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49425 )
+ Zor ( 47431 )
+ Damla Damla ( 46608 )
+ Söz Vermiitin ( 46108 )
+ Ankara ( 45851 )
+ Git ( 41733 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41074 )