Güneiin Olsun Gönlünde - Kizilirmak - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Güneiin Olsun Gönlünde - Kizilirmak

Am
Gunesin olsun gonlunde
Dm                  Am
Kar bile yagsa yada firtina olsa
G              F        E
Gok bulutlarla ve dunya kavgayla dolsa
Am
Gunesin olsun gonlunde 
Dm
O zaman gelsin ne gelirse
      Am            E              Am
Doldurur isiklarla en karanlik gununu

Am
Bir sarkin olsun gonlunde
Dm              Am
Sevincli ezgilerle
G           F            E
Seni gunluk tasalar bogsa bile
Am
Bir sarkin olsun dudaklarinda
Dm
O zaman gelsin ne gelirse
      Am                E           Am
Yardim eder anlatmaya en yalniz gununu

Dm                             Am
Baskalari icinde bir diyecegin olsun
E                Am
Tasada ve bunalimda
Dm                       Am
Ve seni mutlu edecek herseyi
E           Am 
Soyle onlarada

 G           F             E
Bir sarkin olsun dudaklarinda
Dm
Yitirme sakin cesaretini
Am
Gunesin olsun gonlunde
E                Am
Ve hersey iyi olacak........

Söyleyen : Kizilirmak - Bu gitar akoru 1881 kez okundu

Kizilirmak şarkıları

+ Adiyaman
+ Adiyaman (Buiday Saçli Kiza Ninni)
+ Ah Sensiz
+ Ayvaz Aiidi
+ Aze
+ Bir Ay Doiar
+ Dün Gece Dün Gece
+ Gidenlerin Ardindan
+ Güneiin Olsun Gönlünde
+ Günün ilk Iiiii
+ Hüzün Yoldaiim
+ Nargile
+ Üç Bei Kiii
+ Yola Düime Türküsü