Gidenlerin Ardindan - Kizilirmak - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gidenlerin Ardindan - Kizilirmak

Am                      Am7  C      Dm
Gökyüzüne çizilmii resimlere benzerdik
E                       E7       C
Rüzgarin peiine takilan bir nefes gibiydik 
C                 F          C      E
Kirdi dallarimizi firtinalar boranlar
E                     F        E     Am
Kaldi bahar çiçekleri üzerinde sevgimiz

Am                     Am7   C    Dm
Gözlerimiz sevgiyi,yüreiimiz sevdayi,
E                   E7    C
Ellerimiz emeii anlatirdi usanmadan
C                 F          C      E
Kirdi dallarimizi firtinalar boranlar
E                     F        E     Am
Kaldi bahar çiçekleri üzerinde sevdamiz

Am                    Am7      C     Dm
Uzak dai bailarinda yanan ateilerdeydik
E                      E7       C
Kentin sokaklarinda dalga dalga özgürlük
C                       F           C      E
Direndik teslim olmadik binlerce kardelendik
E                     F        E     Am
Kaldi çocuk gülüileri iiiiinda kavgamiz

Söyleyen : Kizilirmak - Bu gitar akoru 3274 kez okundu

Kizilirmak şarkıları

+ Adiyaman
+ Adiyaman (Buiday Saçli Kiza Ninni)
+ Ah Sensiz
+ Ayvaz Aiidi
+ Aze
+ Bir Ay Doiar
+ Dün Gece Dün Gece
+ Gidenlerin Ardindan
+ Güneiin Olsun Gönlünde
+ Günün ilk Iiiii
+ Hüzün Yoldaiim
+ Nargile
+ Üç Bei Kiii
+ Yola Düime Türküsü

+ Ankara ( 45906 )