Dün Gece Dün Gece - Kizilirmak - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Dün Gece Dün Gece - Kizilirmak

C#m                                    F#m
Dün gece dün gece seyrim içinde
C#m        E        F#m          B7  E   F#m   C#m
Seyrim ailar ailar Pir Sultan deiil Pir sultan deiil

F#m              C#m      E
Gündüz hayalimde gece düiümde       )
F#m            B7  E   F#m   C#m    ) 2
Düiler de ailaiir Pir Sultan deiil  )

C#m             F#m 
Uzundur usuldur dedemin boyu
C#m            E   F#m         B7  E   F#m  C#m
Yildiz'dir yaylasi Banaz'dir köyü banazdir köyü

F#m              C#m        E
Yaz bahar ayinda bulanir suyu      )
F#m           B7  E    F#m   C#m   ) 2
Sular da ailaiir Pir Sultan deiil  )

C#m                 F#m
Pir Sultan Abdal'im hey yüce gani
C#m          E  F#m        B7 E   F#m    C#m
Daim yeldiiimiz kudretin nari kudrettin nari

F#m                  C#m       E
Hak'ka teslim ettin ol iirin cani   ) 
C#m           E    F#m         B7   ) 2
Dostlarda ailaiir Pir Sultan deii   )

Söyleyen : Kizilirmak - Bu gitar akoru 2569 kez okundu

Kizilirmak şarkıları

+ Adiyaman
+ Adiyaman (Buiday Saçli Kiza Ninni)
+ Ah Sensiz
+ Ayvaz Aiidi
+ Aze
+ Bir Ay Doiar
+ Dün Gece Dün Gece
+ Gidenlerin Ardindan
+ Güneiin Olsun Gönlünde
+ Günün ilk Iiiii
+ Hüzün Yoldaiim
+ Nargile
+ Üç Bei Kiii
+ Yola Düime Türküsü