Bir Ay Doiar - Kizilirmak - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bir Ay Doiar - Kizilirmak

Em               
Bir ay dogar ilk akiamdan geceden
Am
Neydem neydem geceden
Em                        Am
iavki tutmui pencereden bacadan
        Am           G      F       Em
Dailar kiiimii yolcu üiümüi nasil edem ben

Em
Uykusuzmu kaldin dünkü geceden
Am
Neydem neydem geceden
Em                   Am         
Uyan uyan yar sineme sar beni             )
       G               F             Em   )  2
Dailar harami açma yarami  periianim ben  )

Aiilmaz dailardan aiirdin beni 
Neydem neydem sen beni
Ey olmaz dertlere düiürdün beni 
Dailar kiiimii yolcu üiümüi nasil edem ben

Madem soysuz bende gönlüm yoiudu
Neydem neydem yoiudu
Niye doiru yoldan iaiirdin beni
Dailar harami açma yarami periianim ben

Söyleyen : Kizilirmak, Grup Çii, Cengiz Özkan - Bu gitar akoru 3492 kez okundu

Kizilirmak şarkıları

+ Adiyaman
+ Adiyaman (Buiday Saçli Kiza Ninni)
+ Ah Sensiz
+ Ayvaz Aiidi
+ Aze
+ Bir Ay Doiar
+ Dün Gece Dün Gece
+ Gidenlerin Ardindan
+ Güneiin Olsun Gönlünde
+ Günün ilk Iiiii
+ Hüzün Yoldaiim
+ Nargile
+ Üç Bei Kiii
+ Yola Düime Türküsü

+ Ankara ( 45658 )
+ Git ( 41562 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40840 )