Vefasiz - Kiraç - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Vefasiz - Kiraç

Cm		     Gm
Gün güneilerin ardindan
	    Cm		  Gm
Mevsimler geçti yillar geçti
	Cm		       Gm
Söz vermiitin hani beni sevmiitin
	     Cm
Gönül vermiitin

Cm			 Gm
Ben neler çektim bir bilsen
	       Cm	      Gm
Sabrederken gülüm seni beklerken
	     Cm
Söyle nerdeydin
		      Gm 
Hadi söyle sana yanarken
	   Cm 
Biktim senden

.......Cm
Hiç Allah'tan korkmadin mii
Gm
Anilardan utanmadin mii
Cm
iarkilarimi duymadin mii
....Gm
Vefasiz vefasiz
    Cm
Vefasiz vefasiz
    Gm
Vefasiz vefasiz
      Cm
Allahsiz kitapsiz
	Gm ........Cm
Kalakaldim yapayalniz

Tekrar

Söyleyen : Kiraç - Bu gitar akoru 1751 kez okundu

Kiraç şarkıları

+ Aik Masali
+ Anla Artik
+ Ayiem
+ Benim Yolum
+ Beyaz Gelincik
+ Bir Ayrilik Havasi
+ Bir Garip Aik Bestesi
+ Bir istanbul Masali
+ Bir Sigara Sar
+ Bir Tanem
+ Bozkirdaki Aiaç
+ Bu Akiam Sarhoium
+ Çayir Çimen
+ Çayir Çimen Geze Geze
+ Çeiminaz
+ Cemalim
+ Çilgin Aikim
+ Dailarin Kadini
+ Deli Düi
+ Demirci
+ Derdimi Söylesem
+ Derik
+ Düi Yakamizdan
+ Eier istersen
+ Endamin Yeter
+ Gel Bariialim
+ Gelincik
+ Gelincik Çilgin Aikim
+ Gidiyorum
+ Gönül
+ Hayalimdeki Resim
+ Hep Sen
+ Hoiçakal
+ iarköy Türküsü
+ istanbul
+ ister Sev ister Sevme
+ Kan Ve Gül
+ Kara Sevda
+ Karahisar Kalesi
+ Kayip iehir
+ Keklik
+ Kotu Kaderim Akor
+ Kötü Kaderim
+ Mahkeme
+ Makaram Sari Bailar
+ Mutlu Olmak istiyorsan
+ Oysa Bir Umuttu
+ Oysa Bir Umuttu Hep
+ Raziysan Gel
+ Salak Oilan
+ Sana Mecburum
+ Sari Gelin
+ Senden Baika
+ Seni Düiünürüm
+ Sevgiliye
+ Sevme
+ Sonsuza Kadar
+ Tai Duvarlar (Zerda)
+ Talihim Yok Bahtim Kara
+ Tek Hatira
+ Veda Havasi
+ Vefasiz
+ Vuslat
+ Ya Seninle Ya Sensiz
+ Yalan
+ Yalnizliiin Kapilari
+ Yayla Yollari
+ Yemin Etme
+ Yikik
+ Yillar Sonra
+ Yoruldum
+ Zaman
+ Zerda

+ Çareler Çaresiz ( 81892 )
+ Bu Kez Anladim ( 66662 )
+ Git ( 41828 )