Sakin Sular - Kesmeieker - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sakin Sular - Kesmeieker

    D X Y Z 
 e- 2 2 2 2
 B- 3 3 3 3 
 G- 2 0 0 0
 D- 0 0 0 0
 A- 0 3 2 1
 E- 0 0 0 0

D                Am
Günler birikti sakin denizde
Em               B7
Ayrilik var yine suyun üstünde
C                   G
Çek küreii bildiiin yere
D
Bildiiin yere
D           Am
Sakin sular derin akar
Em              B7
Nerde bu liman, hey yalnizlar
C                   G
Çek küreii bildiiin yere
         D
Bildiiin yere

D     X        Y        Z        )
Yeter yeter heriey gününde biter )
D            X                   )
Yaiamak bile bazen güzel         ) 2 
Y           Z                    )
Çokça kötü, sikça beter          )

C
Sakin sular her zaman
B7              Em
Her zaman derin akar
C                   B7
Hep baika kadinlar, hep baika adamlar
Em           C
Geçer günler kader

Söyleyen : Kesmeieker - Bu gitar akoru 1732 kez okundu

Kesmeieker şarkıları

+ Acilarin Krali
+ Ben Bir Yolcuyum
+ Bir Avuç Kum
+ Ders Bitti
+ Ei Baiini Eieceksen
+ En Çok Seni ...
+ Eyersiz Atlar
+ Failün Meçhulün
+ Gitme Kal
+ Hamdik iiitik Olduk
+ Henüz Onlar Bunlari Bilmiyor
+ iite Günei
+ istanbul istanbul
+ Konya'dan Hindistan'dan
+ Kusursuz Cinayetler Çaii
+ Sakin Sular
+ Tek Kiiiyim Ben Hala
+ Tek Sorumlu
+ Tut Beni Düimeden
+ Ya Aikim Ol Ya Dostum Ol
+ Yoksulluk

+ Çareler Çaresiz ( 81832 )
+ Damla Damla ( 46698 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41163 )