Gitme Kal - Kesmeieker - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gitme Kal - Kesmeieker

d       bm               g                       d
doirusu iaiirttin beni demek gitmek zorundasin
a         g                    bm               a
belki her iey daha güzel olurdu kalsaydin kaybettim
d     bm     g         d
bir hirsiz içimizde istiyor her herieyi
a     g      bm               a
tüm ruhumu bedenimi herieyi her her herieyi
 d            bm
sali çariamba periembe          
 em     a               d
geçiyor günler böylece böylece,ve kalan kisimda 
bm                em                 a
bailiyor  geriye dönüiler piimanliklar
g               a         d
gitme kal gitme kal gitme kal
d      bm              g          d
bir fotoiraf elimde duvarlarin önünde
a     g           bm              a
belki heriey daha güzel olurdu kalsaydin kaybettin
d     bm        g     d
zamanin saati çaliyor kulaiimda
a          g            bm          a
uyandiriyor beni korkulara umutlara
d          bm
sali çariamba periembe
em     a
geçiyor günler böylece böylece ve kalan
d    bm          em          a
kisimda bailiyor geriye dönüiler piimanliklar
g     a            d
gitme kal gitme kal gitme kal

Söyleyen : Kesmeieker - Bu gitar akoru 1898 kez okundu

Kesmeieker şarkıları

+ Acilarin Krali
+ Ben Bir Yolcuyum
+ Bir Avuç Kum
+ Ders Bitti
+ Ei Baiini Eieceksen
+ En Çok Seni ...
+ Eyersiz Atlar
+ Failün Meçhulün
+ Gitme Kal
+ Hamdik iiitik Olduk
+ Henüz Onlar Bunlari Bilmiyor
+ iite Günei
+ istanbul istanbul
+ Konya'dan Hindistan'dan
+ Kusursuz Cinayetler Çaii
+ Sakin Sular
+ Tek Kiiiyim Ben Hala
+ Tek Sorumlu
+ Tut Beni Düimeden
+ Ya Aikim Ol Ya Dostum Ol
+ Yoksulluk

+ Çareler Çaresiz ( 81691 )
+ Bu Kez Anladim ( 66537 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52464 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49373 )
+ Zor ( 47374 )
+ Damla Damla ( 46536 )
+ Söz Vermiitin ( 46066 )
+ Ankara ( 45803 )
+ Git ( 41687 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41015 )