Eyersiz Atlar - Kesmeieker - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Eyersiz Atlar - Kesmeieker

 G          Bm
 iite böyle heriey bitti 
 C                               Cm            G
 arayacak yeni bir sevgilisi var iimdi telefonda
 G
 iimdi sen uzakta
 Bm                    C        Am          G
 saydam bir iehir tadinda batida yaran açikta

 Em                      G
 eyersiz atlara binmek gibi
 Am          C 
 gayet yalin gayet çiplak
 Em                      G
 kahraman olmayi bilmeli insan
 Am               C        G
 herkesin gözü önünde heran

 G                      Bm
 ben de görmek isterdim iu zevk iehrini
 C               Cm        G
 yolda hep vardi manço izleri
 G             Bm
 biraz cesaret perdeyi arala
 C                      Am           G 
 gemliie doiru deniz var sakin iaiirma

 G                        D
 bir savaiin orta yerinde müttefik aiiklardik
 C                   Am
 nasil yabancilaitik böyle
 G                      D        
 buluituk bir yuerlerde evlerde kafelerde
 Am                       C                   
 sonunda bayrak açtik bak o ölümcül sessizliie
 Em
 çok yazik
 Amsus2 AM Csus4 C(SÜREKLi)  
 ortada bir yanliilik var oku bir dua macera ruhuna

 aiaçlar inanmiyor ormana böyle bir zamanda

 gücüm yoktu kaçmaya  

Söyleyen : Kesmeieker - Bu gitar akoru 1631 kez okundu

Kesmeieker şarkıları

+ Acilarin Krali
+ Ben Bir Yolcuyum
+ Bir Avuç Kum
+ Ders Bitti
+ Ei Baiini Eieceksen
+ En Çok Seni ...
+ Eyersiz Atlar
+ Failün Meçhulün
+ Gitme Kal
+ Hamdik iiitik Olduk
+ Henüz Onlar Bunlari Bilmiyor
+ iite Günei
+ istanbul istanbul
+ Konya'dan Hindistan'dan
+ Kusursuz Cinayetler Çaii
+ Sakin Sular
+ Tek Kiiiyim Ben Hala
+ Tek Sorumlu
+ Tut Beni Düimeden
+ Ya Aikim Ol Ya Dostum Ol
+ Yoksulluk