Ders Bitti - Kesmeieker - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ders Bitti - Kesmeieker

Ntro-em-D-C-G-am-C-D x2

Em        D
Ders bitti
                      C
Bailiyorum birieye bailamaya
 D                    C
Biniyorum trenin son vagonuna
G                   D
Tren nedir dersen bir adem icadi
C                Em
Dolmak dolmak vagonlarin rüyasi
G             D
Rüya dersen bir gülüi imali
C           D
Bilinçalti çocuk günün yarasi
C             D
Atei basti bu gözyailari hepizin

intru
Gözyailari bu gözyailari hepimizin

Em                F#
Neredeydin bunca vakit
Am        Em          F#
Ey nakit aci çektik çok garip
Em               F#
Senden çok var onlarda
Am           Em     F#
Uira buraya arada sirada

Em
Ders bitti
D                 C
Bütün sayilar aslinda bir miydi
D                  C
Seviimenin bedeli ölmek miydi
G                   D
Sevii nedir dersen bir coirafya kitabi
C                     Em
Tüm beden gezginleri mutlaka okumali
G               D
Mutlak dersen isim iehir oyunu
C                 D
F harfinden bir ilimiz yok muydu
C                D
Fi tarihten bu gözyailari hepimizin

Söyleyen : Kesmeieker - Bu gitar akoru 1632 kez okundu

Kesmeieker şarkıları

+ Acilarin Krali
+ Ben Bir Yolcuyum
+ Bir Avuç Kum
+ Ders Bitti
+ Ei Baiini Eieceksen
+ En Çok Seni ...
+ Eyersiz Atlar
+ Failün Meçhulün
+ Gitme Kal
+ Hamdik iiitik Olduk
+ Henüz Onlar Bunlari Bilmiyor
+ iite Günei
+ istanbul istanbul
+ Konya'dan Hindistan'dan
+ Kusursuz Cinayetler Çaii
+ Sakin Sular
+ Tek Kiiiyim Ben Hala
+ Tek Sorumlu
+ Tut Beni Düimeden
+ Ya Aikim Ol Ya Dostum Ol
+ Yoksulluk