Cici Baba - Kerim Tekin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Cici Baba - Kerim Tekin

Gm
istedim ama vermedi ki baban
                D
Dengi dengine vurur dedi bana

Yikildi dunyam kadermi bu ceza
           Gm
iimdi gelde sen ailama

Ele gune ne derim benim kizimsin
                       D
Biliyor bunu bütün mahalle  kendini bana
                             Gm
Sakladin oysa deymezmii seni doiuranlara

Cm           Gm                   D
Sadece sen ve ben düiüm olacagiz meik ile
Cm           Gm                  D
Sessizce çiiliklar atacaiiz birlikte

  Gm                                     D
Pencereni aç perdeyi arala geleceiim rüyalarina

Seviieceiiz sabailara kadar sirf inat
         Gm
Senin cici babana

Söyleyen : Kerim Tekin - Bu gitar akoru 3057 kez okundu

Kerim Tekin şarkıları

+ Akiamlar
+ Cici Baba
+ Haykirsam Dünyaya
+ Kar Beyazdur Ölüm
+ Kara Gözlüm
+ Karbeyaz
+ Karbeyazdir Ölüm
+ Karbeyaz\'dir Ölüm
+ Kerim Tekin

+ Çareler Çaresiz ( 81689 )
+ Bu Kez Anladim ( 66534 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52462 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49371 )