Eylül - Keremcem - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Eylül - Keremcem

Ara solo
E|      -0  1  3&5  3    -1  3  3&5  0  -0-1-0    -|   )
B|-3  3                                        3-1-|   ) x
1
G|                                                -|   )

E|      -0  1  3&5  3  -1  0  3    5  5-5  6  3    |   )
B|-3  3                                            |   ) x
1
G|                                                -|   )
    Dm    C         Bb
Senden aldim yine ilhami
     C
Yüzünden aldim
     Dm       C             Bb
Gözünden gitmiyor aikim bekleme
     C
Kendini göster

    Dm    C           Bb
Benden aldin beni bitanem
     C
Götürdün ama
    Dm      C              Bb
Uzaktan olmuyor aikim bi haber
     C
Kendini gönder

Am        Bb         C           Am
Eylülün ortasinda ha yak beni yaimur öncesi
Am         Bb         C        Am
Kirmizilar içinde güller kiskanir seni

   Dm
Ey aik nihayet
  Bb
Kalmadi yarama basmayan
       Am
Gül yerine diken kokladim
            Gm
Çal kapiyi gel yar yine
    Dm       Bb
Aikina nihavent iarkilarla avundum
             Am
Sen yerine hüzünle doldum
         Gm
Öyleki sana vuruldum

Ara solo

   Dm
Çalsin nihavent
  Bb
Ellere inat devam et
       Am
Öylece dokunup öp beni
            Gm
Yokluiu acitan sevgili

Affet

Söyleyen : Keremcem - Bu gitar akoru 2065 kez okundu

Keremcem şarkıları

+ Aik Bitti
+ Aik Oyunu
+ Ailayalim Beraber
+ Amana Aman
+ Eylül
+ Kadife Kelepçe
+ Kalenin Fethi
+ Küçük Bir Aik Masali
+ Nerelere Gideyim
+ Pardesü