Aik Bitti - Keremcem - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aik Bitti - Keremcem

Am
Aik bitti
G
Geriye ne kaldi iimdi
F         G
Kim suçlu kim aldatti
   Am
Ne fark eder

Am
Mühim deiil
G
Sözlerin önemi yok
F             G
Dilediiini al dilediiini ver
   Am
Ne fark eder

Dm         C
Mutlu sayilmam
E         Am
Bundandir ailamam

Dm         C
Mutlu sayilmam
E         Am
Bundandir ailamam

Am
Aik bitti
G
Geriye ne kaldi iimdi
F                   G
Gururum olmasa sana git diyemem
    Am
Ama git ne olur
Am
Anla ne olur
G
Seni affedemem
F
Bu defa ihaneti
G               Am
Unutmak unutmak aiir gelir

Am
Mühim deiil
G
Sözlerin önemi yok
F             G
Dilediiini al dilediiini ver
   Am
Ne fark eder

Am
Aik bitti
G
Geriye ne kaldi iimdi
F                   G
Gururum olmasa sana git diyemem
    Am
Ama git ne olur
Am
Anla ne olur
G
Seni affedemem
F
Bu defa ihaneti
G               Am
Unutmak unutmak aiir gelir

Chords by haluk D. sezer

Söyleyen : Keremcem - Bu gitar akoru 1914 kez okundu

Keremcem şarkıları

+ Aik Bitti
+ Aik Oyunu
+ Ailayalim Beraber
+ Amana Aman
+ Eylül
+ Kadife Kelepçe
+ Kalenin Fethi
+ Küçük Bir Aik Masali
+ Nerelere Gideyim
+ Pardesü