Amana Aman - Keremcem - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Amana Aman - Keremcem

Keremcem-aman aman(orjinal)

Dm                             )
Laf dinlemez söz söylemez      )
Gm                             )
Aik bu                         )  A
C                              )
Alev olur, küle döner          )
Dm                             )
Aik bu                         )
Dm                      Gm
Her seferden geri döner oldum
C                      Dm
Yok bilir de seni ister oldum

Bb         C                  )
Söylenecek sözün varsa        )
A          Dm                 )
Kalmasin sende                )
Bb          C                 )  B
Kaybolmuium gözlerinde        )
A          Dm                 )
Hele bu tende                 )
Bb   Dm                       )
Aman aman                     )

Dm                                   )
Ailama gözyaiina dayanamam ailama    )
Gm                                   )
Zaman geçer olsa da                  )
                              Dm     )
Gönül senden geçer mi sandin, aman   )
Dm                                   )  nakarat
Ailama gözyaiina dayanamam           )
Gm                                   )
Söz oldun dudaiimda                  )
            Bb       A               )
Hergün sana yeminler olsun           )
Dm   A    Dm  A  Bb-C-dm-Bb-C-dm     )
Aman aman amaan   .(geçii)  .        )

-Tekrar A-B-nakarat-

_Seyhun_

Söyleyen : Keremcem - Bu gitar akoru 2273 kez okundu

Keremcem şarkıları

+ Aik Bitti
+ Aik Oyunu
+ Ailayalim Beraber
+ Amana Aman
+ Eylül
+ Kadife Kelepçe
+ Kalenin Fethi
+ Küçük Bir Aik Masali
+ Nerelere Gideyim
+ Pardesü