Ailayalim Beraber - Keremcem - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ailayalim Beraber - Keremcem

Am             C           G
Ayrilik günü düitü peiime hüzün
G             F       Am
Ve birakmadi kaç yil boyu
Am                     G
Boylu boyunca uzandim yanina
G               F      Am
Ama bana dönük degildi yüzün
Am           C              G
Aldanip sana bekledim geçen güzü
G              F      Am
Ve birakmadim kaç yil boyu
Am                      G
Zaman dolunca geldiysem yanina
G              F           Am
Sebep sana o gün verdiiim sözüm
G            Am
Dön diye yalvarirken
Dm             Am
Düitü elimden gururum
Dm              Am      E7         F  Am
Son diye dilenirken geçti önümden bitanem
Am
Yine dolacaksa gozlerim
Dm
Sensiz olsun dilerim
E7              G
Eritir yaslar  kalbimi
F               Am
Dayanamaz buna yuregim
Dm    Am
Dur! yalan yalan soyledim
Dm
Yaianacaksa eier keder
E7              F         E7     Am
Birakma yanliz beni aglayalim beraber

Söyleyen : Keremcem - Bu gitar akoru 2693 kez okundu

Keremcem şarkıları

+ Aik Bitti
+ Aik Oyunu
+ Ailayalim Beraber
+ Amana Aman
+ Eylül
+ Kadife Kelepçe
+ Kalenin Fethi
+ Küçük Bir Aik Masali
+ Nerelere Gideyim
+ Pardesü