Yüzsüz Yürek - Kenan Doiulu - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yüzsüz Yürek - Kenan Doiulu

Yüzsüz yürek söz     capo 2

Seslendiren: kenan doiulu

Am                             Em

Kalmiiim kendi kendime ben harabe
Am                         Em
Aklim baiima geldi, bir daha tövbe
F                            Em
En çok üzüldüiüm konu, gözünden düitüm
F                            Em
Sana rezil olmak inan bitirdi beni

Am                             Em
Görmezlikten gelince çok üzdün beni
Am                            Em
Yabanci bir adam hissettim kendimi
F                              Em
Sanki o ben deiildim, seninle ailayan
F                       Em
Seninle seviiip aika doyan

Em                               F
Bazen ieytan diyor ki, git yanai iuna
Em                   F
Anlat içinden geçenleri
Em                           F
Tut yüreiinden sikica ak hayatina
G              F             Em
Ama nerde bende o yüzsüz yürek
G         F                    Em
Bizde varsa yoksa gururdan yelek

Söyleyen : Kenan Doiulu - Bu gitar akoru 4408 kez okundu

+ Çareler Çaresiz ( 81525 )
+ Bu Kez Anladim ( 66438 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49252 )
+ Zor ( 47292 )
+ Damla Damla ( 46412 )
+ Söz Vermiitin ( 45976 )
+ Ankara ( 45684 )
+ Git ( 41587 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40881 )