Vurgunum Sana - Kenan Doiulu - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Vurgunum Sana - Kenan Doiulu

   Em                  F                       )
   Yüzyillardir sulanmamii bir çiçek gibi      )
   Em                 F                        ) 
   Küçük denizlere mahkum bir balik gibi       )
   G          Em         Am     F              )
   Darmaduman bugünlerde yarina tüm ümitlerle  )
   G       F           Em                      )
   Bekliyorum dönersin diye                    ) A
   Em                 F                        )
   Gidemem gönderme dedim inanmadin bana       )
   Em                  F                       )
   Gözlerim yaili inan bir tek sana            )
   G          Em         Am     F              )
   Darmaduman bugünlerde yarina tüm ümitlerle  )
   G      F            Em                      )
   Bekliyorum dönersin diye                    )

   Em          F                  )
   Tek bakiila yaktin beni        )
   Em          F                  )
   Parça parça çaldin beni        ) 3    
   Em               F       Em    )
   Ben deli gibi vurgunum sana    )

   TEKRAR   A

   Am       F    G        Em     
   Vurgumum sana vurgunum sana
   F        Dm   Em
   Vurgunum sana vurgunum

Söyleyen : Kenan Doiulu - Bu gitar akoru 2468 kez okundu