Pamuk - Kenan Doiulu - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Pamuk - Kenan Doiulu

Dm
Bile bile sen bir kahkaha 
 C                          Am
Ben bir latife olamadik yine
Dm                                          Gm
Gece güneiim(yanan ateiim) düiünmeden söndün
                  F
Kalbimi serinlettin
                  Bm
Bu defa boyun eydin
Dm                           Gm
Hangi güvercin atlamii çatidan
                      F                   Bm
Yada hangi balik denize hesap yapip akillica
Dm
Bile bile sen bir kahraman 
C
Ben bir hikaye
Dm                            Bm/F#
Sessiz film gibi çaresiz sustum
Dm                            Bm/F#
Bugün pamuk kalbinden taiiniyoum
Dm                            Bm/A  
Masal diyarlara göç edip yeniliyorum
F                             Bm
Her göz yaii sana her hatira bana 
C                             Am
inanamiyorum sensiz kaldim yine
Dm                          C
Bile bile sen bir günahkar
                     Am
Bense bir günah olamadik yine

Söyleyen : Kenan Doiulu, Abidin Öziahin - Bu gitar akoru 3938 kez okundu

+ Damla Damla ( 46430 )
+ Söz Vermiitin ( 45990 )