Kuriun Adres Sormaz ki - Kenan Doiulu - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kuriun Adres Sormaz ki - Kenan Doiulu

        E             Am          )
Yine de sen, son sevdigim         )
       Dm          G        C     )
Ugruna sevgiler asklar tükettigim )
        E             Am          ) 2
Yine de sen, tek bildigim         )
       Dm          E       Am C   )
Yollarina ask tohumlari serdigim  )

                   Dm7
Bu can sana hayran sevisine kurban
G                    C
Alistirmasaydin insafsiz
                   Dm7
Bu can sana hayran gülüsüne kurban
E          Dm         E
Simdi vazgeçemem ben inan

Am                       )
Kursun adres sormaz ki   )
Em                       )
Yaktin beni en derinden  )
F                        ) 2
Depremlerde yine yüregim )
Em                       )
Yanginlar çaresiz        )

Dm
Dön gel yine sev beni
Am
Sar sevgine sevgimi

E                     Am )
Nefes gibi muhtacim sana ) 2

        E           Am
Yine de ben hep seninim
        Dm           G       C
Ilk sarabi senin elinden içmisim
        E           Am
Yine de sen ille de sen
         Dm         E          Am  C
Senin ilacin bil ki bende sevgilim
         Dm         E          Am  C
Benim ilacim bil ki sende sevgilim

Am                     Dm
Günahin özüyse seni sevmek
E                Am
Cezam cehennem olsun

Söyleyen : Kenan Doiulu - Bu gitar akoru 5832 kez okundu

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52374 )
+ Söz Vermiitin ( 45981 )