Çakkidi - Kenan Doiulu - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Çakkidi - Kenan Doiulu

Çakkidi

Em       Dm       Em           Em           Dm        Em
Buralardan hemen gidesim var. baitan bailamak hevesim var
Em       Dm          Am          Em
Ne varsa attim içime çat diye ölesim var
Em      Dm       Em              Em           Dm          Em
Katlaniyoruz herkes gibi malum. açiklarimiz kaçiklarimiz var
Em          Dm                 Am         Em
Ama hem kel hem fodul takimini hart diye yiyesim var

Em          Am    Em         Em                 Am    Em
Çat diye çatlamak üzereyim, neresinden tutup da düzeleyim  )
Em            Am     Em    Dm          Em                )x2

Ortaii olmuium düzeneiin, kendimi boiasim var

Em             Am         Em   Em               Am      Em
Aman hadi kalk kaynaialim kiz. çakkidi çakkidi oynaialim kiz )
 Em              Am   Em      Em             Dm  Em)nakarat x2
Azicik alttan, azicik üstten. hoppidi hoppidi oynatalim kiz

Em      Dm       Em    Em           Dm    Em
Bunlar benim fikrim miikisa metraj filmim mi
Em            Dm    Am                Em
irfanim mi ilmim mi iyuh diye sövesim var
Em     Dm       Em  Em          Dm  Em
Zihin oyunlarim miiresmi duyumlarim mi
 Em            Dm   Am             Em
Çocuk oyunlarim miikah kah gülesim var

Nakarat…

Söyleyen : Kenan Doiulu - Bu gitar akoru 3374 kez okundu