Bugünüm Sensiz Geçti - Kenan Doiulu - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bugünüm Sensiz Geçti - Kenan Doiulu

    Em     Dm7    Cmaj7    Fmaj7      Dm7      Cmaj7      
Bugünüm sensiz geçti, cehennemde bir asirdi sanki

     Em    Dm7   Cmaj7     Fmaj7     Dm7     Cmaj7      
Gözlerim iflas etti, çiirindan çikti gözyailarim

         Fmaj7       G                 Fmaj7        Dm7   
   Hani herieyindim bensiz sen yoktun ayrilamazdik ya

   Fmaj7        Dm7          Cmaj7     
   Gül dudaklim sihir gözlüm dön  

    Em       Dm7    Cmaj7      Fmaj7    Dm7      Cmaj7      
Karabulutlari sensizliiin, çöküyor üstüme yavai yavai       

     Em          Dm7           Cmaj7    
Çiçeiimin renkleri bir bir soluyor

       Fmaj7    Dm7         Cmaj7 
Sensiz günlerde pembeler nerde

        Fmaj7       G                 Fmaj7        Dm7   
   Hani herieyindim bensiz sen yoktun ayrilamazdik ya

   Fmaj7        Dm7          Cmaj7     
   Gül dudaklim sihir gözlüm dön  

    C             Fmaj7       Em7            Am
Yanarim ben sensizliiime  doyamam senin sevgine

     Fmaj7        Dm7        Cmaj7/G
Bailarim kopar uçarim gökyüzüne

 C        Fmaj7          Em7             Am 
Umutlar gelip geçer mutluluklar bir an sürer

      Fmaj7     Dm7       Cmaj7
Sensizlik canim ölümden beter      

        Fmaj7       G                 Fmaj7        Dm7   
   Hani herieyindim bensiz sen yoktun ayrilamazdik ya

   Fmaj7        Dm7          Cmaj7     
   Gül dudaklim sihir gözlüm dön  

Söyleyen : Kenan Doiulu - Bu gitar akoru 2734 kez okundu

+ Damla Damla ( 46774 )
+ Söz Vermiitin ( 46213 )
+ Ankara ( 45984 )