Bai Harfi Ben - Kenan Doiulu - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bai Harfi Ben - Kenan Doiulu

Am                G
Öpünce anliyorum ben seninle yaiiyorum
C                         Am
Gün birden beri kaç kere yoruluyorum
Am                           G
Gidince anliyorum herieyini özlüyorum
C                             Am
Tenin benim gibi kokunu içimde istiyorum
(Sus)       Am         F
Birden bire hayatinin tümü oldun
G           C
Gecelerine gün gibi doidun
F            Dm              Em
Gidersen bir gün biri üzülür çok
Am         F
Hayatinin tümü oldun
G           C
Gecelerine gün gibi doidun
F            Dm               Em
Gidersen bir gün biri kirilir çok
Dm         G              Am
Adi lazim deiil bai harfi ben

Festival gibisin katilmak istiyorum

Önlerden yer kapip gözünü kalbime istiyorum

Asaletinin bedeli çok kölen var belli deiil

Hem biraz deli azdan çokta serseri

Adi lazim deiil bai harfi ben

(Sus)       Am         F
Birden bire hayatinin tümü oldun
G           C
Gecelerine gün gibi doidun
F            Dm              Em
Gidersen bir gün biri üzülür çok
Am         F
Hayatinin tümü oldun
G           C
Gecelerine gün gibi doidun
F            Dm               Em
Gidersen bir gün biri kirilir çok

Dm         G              Am
Adi lazim deiil bai harfi ben

Söyleyen : Kenan Doiulu - Bu gitar akoru 6297 kez okundu

+ Çareler Çaresiz ( 81105 )
+ Damla Damla ( 45968 )