Aik Oyunu - Kenan Doiulu - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aik Oyunu - Kenan Doiulu

Dm                   Gm
Islak sokagin kucaginda
A                    Dm
Bir ben, çaresiz bir ben daha
                                Gm
Tuzlu saçlarim degiyor dudaklarima
     A                Dm
Ayni sen, o tatli ben
   Bb                   C
Sanki umrumda belki de onunla
          Am
Sevisiyor çilginca
               D       E  F#
Yine de kalbim hep onunla
Dm    C     Bb      Gm      A
Sen benim masum biricik melegim

Dm
Ask oyunu buna derler güzelim
A7
Seçmelisin birini
Gm
Bir söyle bir böyle derken
        Dm               C
Kaçirip harcarsin sevgileri

Bb                                   )
Yeni ask caydirir çogu zaman aldatir )
C                                    )
Gelen gideni aratir                  )
Gm                                   ) 2
Ask oyunu buna derler güzelim        )
Dm                   C (A Dm)        )
Aklini basindan alir                 )

Söyleyen : Kenan Doiulu - Bu gitar akoru 6319 kez okundu