Gelevera Deresi - Kazim Koyuncu - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gelevera Deresi - Kazim Koyuncu

Em            C           D           Em
Koyverdun gittun beni oy koyverdun gittun beni
Em         C          D          Em
Allahundan bulasun oy allahundan bulasun
D         Am           D        Am
Kimse almasun seni oy kimse almasun seni
C    D    Em
Yine bana kalasun

Em                   D
Sevduium senun aikin cigerlerumi dailar
Am          Em        Am         Em
Hiç mi duiunmedun sen hiçmi duiunmedun sen oy    (nakarat)
G           D         C          Em
Sevduiun boyle ailar sevduiun boyle ailar

Em       C         D        Em
Gelevera deresi oy gelevera deresi
Em        C        D        Em
iki daiun arasi oy iki daiun arasi
D          Am          D        Am
Yuzunden silinmesun oy yuzunden silinmesun
C   D     Em
Biçaiumun yarasi

Söyleyen : Kazim Koyuncu - Bu gitar akoru 7471 kez okundu

Kazim Koyuncu şarkıları

+ Anilar Düitü Peiime
+ Anlat Bana
+ Askida Yaiamak
+ Ateilerde
+ Ayrilik iarkisi
+ Ben Seni Sevdigimi
+ Ben Seni Sevdugumu
+ Ben Seni Sevduiumi
+ Ben Seni Sevduiumu
+ Bu Hayat
+ Denizde Bir Karati
+ Denizde Kararti Var
+ Didou Nana
+ Dünyada Bir Yerdeyim
+ Ella Ella
+ Ey Mustafa
+ Gelevera Deresi
+ Gyuli Çkimi
+ Hayat
+ Hoiçakal
+ iite Gidiyorum
+ Ka Tun Mita Xendasoç
+ Kalbim Acidi
+ Kariiya Çifte Çamlar
+ Mohevis Kalo
+ Narino
+ Nçaii Birapa
+ Ou Nana
+ Piraye
+ Sopez Gulur
+ Tsira
+ Yanlizliii Anla
+ Yine Burada

+ Çareler Çaresiz ( 81975 )
+ Bu Kez Anladim ( 66709 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52643 )