Ella Ella - Kazim Koyuncu - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ella Ella - Kazim Koyuncu

Ella ella

G
Ella ella metsz ella
            Am-G
Entu kaie viyella
Am         G
Entu kaiin aihçkenin yar
F           Em
A'sti kaisiyuz yalla

G
Lusnika erand kiier
             Am-G
Hayde ertag A'skiier
Am         G
Hedev çaih tsemer ge'lli yar
F          Em
Viyel ertag A'skiier

Aye garmilig aye
Modinida'l ar aye
Modined kaoçana yar
Cutme ihavai ar aye

Covele'in oinuke'
Kukuliim kukuli
Deve'g intsi im sevdan yar
Yesa'l astezun kuli

Söyleyen : Kazim Koyuncu - Bu gitar akoru 3781 kez okundu

Kazim Koyuncu şarkıları

+ Anilar Düitü Peiime
+ Anlat Bana
+ Askida Yaiamak
+ Ateilerde
+ Ayrilik iarkisi
+ Ben Seni Sevdigimi
+ Ben Seni Sevdugumu
+ Ben Seni Sevduiumi
+ Ben Seni Sevduiumu
+ Bu Hayat
+ Denizde Bir Karati
+ Denizde Kararti Var
+ Didou Nana
+ Dünyada Bir Yerdeyim
+ Ella Ella
+ Ey Mustafa
+ Gelevera Deresi
+ Gyuli Çkimi
+ Hayat
+ Hoiçakal
+ iite Gidiyorum
+ Ka Tun Mita Xendasoç
+ Kalbim Acidi
+ Kariiya Çifte Çamlar
+ Mohevis Kalo
+ Narino
+ Nçaii Birapa
+ Ou Nana
+ Piraye
+ Sopez Gulur
+ Tsira
+ Yanlizliii Anla
+ Yine Burada

+ Damla Damla ( 45985 )