Denizde Kararti Var - Kazim Koyuncu - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Denizde Kararti Var - Kazim Koyuncu

A          Dm        Bb           A
Denizde k'ararti var bu gelen k'ayik midur
Bb          Gm     Bb       A
Ben özledum yarumi ailasam ayip midur

A           Dm       Bb          A
Oy dumanlar dumanlar hep dailari sardunuz
Bb        Gm      Bb         A
Yüreiumun derdini bilsenuz ailardunuz

A           Dm      Bb         A
K'arardi k'aradeniz taiti bu yana taiti
Bb          Gm     Bb           A
Haber verun yarume gözlerum doldi taiti

A         Dm       Bb         A
Gemi mil ilen olur sevda dil ilen olur
Bb           Gm      Bb        A
Güzeller çok var ama meyil birine olur

Söyleyen : Kazim Koyuncu - Bu gitar akoru 5113 kez okundu

Kazim Koyuncu şarkıları

+ Anilar Düitü Peiime
+ Anlat Bana
+ Askida Yaiamak
+ Ateilerde
+ Ayrilik iarkisi
+ Ben Seni Sevdigimi
+ Ben Seni Sevdugumu
+ Ben Seni Sevduiumi
+ Ben Seni Sevduiumu
+ Bu Hayat
+ Denizde Bir Karati
+ Denizde Kararti Var
+ Didou Nana
+ Dünyada Bir Yerdeyim
+ Ella Ella
+ Ey Mustafa
+ Gelevera Deresi
+ Gyuli Çkimi
+ Hayat
+ Hoiçakal
+ iite Gidiyorum
+ Ka Tun Mita Xendasoç
+ Kalbim Acidi
+ Kariiya Çifte Çamlar
+ Mohevis Kalo
+ Narino
+ Nçaii Birapa
+ Ou Nana
+ Piraye
+ Sopez Gulur
+ Tsira
+ Yanlizliii Anla
+ Yine Burada

+ Çareler Çaresiz ( 81692 )
+ Bu Kez Anladim ( 66537 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49375 )
+ Ankara ( 45805 )