Ben Seni Sevduiumi - Kazim Koyuncu - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ben Seni Sevduiumi - Kazim Koyuncu

Ben seni sevduiumi

Fm#(gm#)
Ben seni sevduiumi oy
Bm(cm#)   Fm#(gm#)
Dunyalara bildurdum
Em(fm#)  G(a)        Bm(cm#)          Fm#(gm#)
Endurdun kailaruni   babani babani mi eldurdum
Bm(cm#)  G(a)       Bm(cm#)  G(a)
Endurdun kailaruni, endurdun kailaruni
Bm(cm#)g   Bm(cm#)g  Fm#(gm#)
Babani mi, babani mi eldurdum

En dereye dereye al dereden tailari
Geçti bizden sevdaluk al cebumden saçlari

Kiz evunun onine sereceium kilimi
Oldi hayli zamanlar görmedum sevduiumi

Yaz geldi bahar geldi açti yeiil yapraklar
Ben sana doyamadum doysun kara topraklar

Söyleyen : Kazim Koyuncu - Bu gitar akoru 3345 kez okundu

Kazim Koyuncu şarkıları

+ Anilar Düitü Peiime
+ Anlat Bana
+ Askida Yaiamak
+ Ateilerde
+ Ayrilik iarkisi
+ Ben Seni Sevdigimi
+ Ben Seni Sevdugumu
+ Ben Seni Sevduiumi
+ Ben Seni Sevduiumu
+ Bu Hayat
+ Denizde Bir Karati
+ Denizde Kararti Var
+ Didou Nana
+ Dünyada Bir Yerdeyim
+ Ella Ella
+ Ey Mustafa
+ Gelevera Deresi
+ Gyuli Çkimi
+ Hayat
+ Hoiçakal
+ iite Gidiyorum
+ Ka Tun Mita Xendasoç
+ Kalbim Acidi
+ Kariiya Çifte Çamlar
+ Mohevis Kalo
+ Narino
+ Nçaii Birapa
+ Ou Nana
+ Piraye
+ Sopez Gulur
+ Tsira
+ Yanlizliii Anla
+ Yine Burada

+ Çareler Çaresiz ( 81895 )
+ Bu Kez Anladim ( 66665 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52588 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49547 )