Askida Yaiamak - Kazim Koyuncu - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Askida Yaiamak - Kazim Koyuncu

Askida yaiamak                   kapo-4

Am                     D         Em
Boynunu o yeiil fulari sarinan çocuk
Am                     D         Em
Nice trnlerine binme binme kaybolursun
   Am           C       G      D        Em
   Sokaklarda mizika çalina çocuk vurulursun
   Am           C       G      D        Em
   Sokaklarda mizika çalina çocuk vurulursun

Am                     D         Em
Boynunu o yeiil fulari sarinan çocuk
Am                     D         Em
Nice trnlerine binme binme kaybolursun
   Am           C       G      D        Em
   Sokaklarda mizika çalina çocuk vurulursun
   Am           C       G      D        Em
   Sokaklarda mizika çalina çocuk vurulursun

Söyleyen : Kazim Koyuncu - Bu gitar akoru 2202 kez okundu

Kazim Koyuncu şarkıları

+ Anilar Düitü Peiime
+ Anlat Bana
+ Askida Yaiamak
+ Ateilerde
+ Ayrilik iarkisi
+ Ben Seni Sevdigimi
+ Ben Seni Sevdugumu
+ Ben Seni Sevduiumi
+ Ben Seni Sevduiumu
+ Bu Hayat
+ Denizde Bir Karati
+ Denizde Kararti Var
+ Didou Nana
+ Dünyada Bir Yerdeyim
+ Ella Ella
+ Ey Mustafa
+ Gelevera Deresi
+ Gyuli Çkimi
+ Hayat
+ Hoiçakal
+ iite Gidiyorum
+ Ka Tun Mita Xendasoç
+ Kalbim Acidi
+ Kariiya Çifte Çamlar
+ Mohevis Kalo
+ Narino
+ Nçaii Birapa
+ Ou Nana
+ Piraye
+ Sopez Gulur
+ Tsira
+ Yanlizliii Anla
+ Yine Burada

+ Çareler Çaresiz ( 81530 )
+ Bu Kez Anladim ( 66440 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52372 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49255 )
+ Zor ( 47298 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40885 )